Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

A Netflix elvárja a filmkészítőktől a HDR produkciókat


2019. december

 

A Netflix azt igényli a filmkészítőktől, hogy az új filmeket HDR-ben vegyék fel, és az utómunkát is HDR-ben végezzék. Az új „szabály” vagy elvárás segíthetné a HDR megszilárdítását új szabványként.

 

Nem szokatlan, hogy a Netflix kínálatában Dolby Vision HDR-ben találunk új TV-sorozatokat és filmeket, de ez a jövőben még általánosabb lesz. A Netflix nemrégiben bejelentette, hogy az új filmek készítését HDR-ben szeretné. A lengyelországi Camerimage 2019 rendezvényen néhány filmkészítő meglepetéssel kommentálta ezt, mivel szerintük a változást a Netflixnek előbb kellett volna kommunikálnia, mivel a HDR-t a filmprodukció indításkor be kell tervezni.

 

netflix.jpg

 

Mint tudjuk, a HDR nagy dinamikatartományt jelent, de a gyakorlati szóhasználatban magába foglalja a széles színtartományt is (Rec.2020). A high-end TV-készülékeken a HDR videó valóban jelentősen növeli a nézési élményt.

 

A Netflix most nyomást gyakorol a hagyományosan konzervatív szektorra, hogy a HDR videót (a TV-sorozatokat és filmeket is) normává tegye. Mostanában az Apple és a Disney is új streaming szolgáltatásokat indított, amelyekben sok tartalom elérhető 4K HDR-ben. A Netflix hamarosan bemutatja Martin Scorsese The Irishman című filmjét, amely várhatóan szintén Dolby Vision HDR-ben lesz elérhető.

 

Forrás: Variety

 

projektor.hu

‹‹‹ További Hírek