Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

A Optoma bemutatta a világ legkisebb RGB lézerprojektorát


 

2023. június

 

Az Optoma az Infocomm 2023-as kiállításon bemutatta ML1080-as (és short throw változata, az ML1080ST) projektort, a cég eddigi leghordozhatóbb, energiatakarékos és környezetbarát készülékét.


A mindössze 1 kg súlyú, elegáns és kompakt projektor élénk színeket, hihetetlen fényerőt és rugalmas beállítási funkciókat biztosít otthoni használatra, különböző magával ragadó installációkhoz és professzionális környezetben történő használatra. A mérete 7 x 16 x 13 cm.

 

optoma_ml1080_1.jpg

 

A prémium RGB lézerfényforrás-technológiával és Full HD 1080p felbontással kialakított ML1080-as 1200 lumen fényerővel rendelkezik, és pontos, moziminőségű színeket produkál a hasonló méretű projektorokhoz képest páratlan képi élmény érdekében.

 

Az innovatív Time-of-Flight (ToF) technológia automatikus geometriai és élesség-korrekciót biztosít, így pillanatok alatt tökéletesen kivetített képeket hoz létre. Ráadásul a kép négy sarkának geometriai korrekciója azonnali „place-and-play”-t biztosít. Az otthoni felhasználók kihasználhatják a kényelmes USB-C hálózati bemeneti port előnyeit, amely lehetővé teszi a PD 3.0 hordozható akkumulátorok használatát is, hogy a felhasználó a szabadban is élvezhesse a videotartalmakat, kempingezés, nyaralás és egyéb tevékenységek során. A videojel egy HDMI 2.1-es vagy egy USB-C porton keresztül csatlakoztatható. A vetítési arány 1,2:1 (ML1080), illetve 0,74:1 (ML1080ST).

 

optoma_ml1080_2.jpg

 

A fenntarthatóság jegyében tervezett ML1080 az energiatakarékos RGB „hármas” lézertechnológiával hosszabb ideig megőrzi az eredeti fényerőt és a színtelítettséget, így akár 30 000 órányi karbantartásmentes működést biztosít. Ez az energiatakarékos modell a lámpás projektorokhoz képest akár 58%-kal csökkenti az energiafogyasztást is.

 

A szépen megmunkált, modern design 50%-ban újrahasznosított anyagokat (PCR) használ, és a csomagolás akár 99%-a is újrahasznosítható. Az ML1080 kompakt mérete csökkenti a csomagolást, ami hatékonyabb logisztikát eredményez, így hozzájárul a szén-dioxid-kibocsátás csökkentéséhez.

 

optoma_ml1080_3.jpg

 

További információ: https://www.optoma.com/smallest-rgb-laser-projector/

‹‹‹ További Hírek