Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

A Panasonic „lámpamentes” projektorai


Augusztus 26.

 

A Panasonic bejelentette a világ első professzionális „lámpamentes” 1080p projektorait, amelyekben a fényforrás élettartama tízszerese a hagyományos izzókénak.

A PT-RZ470, illetve PT-RZ370 típusok felbontása Full HD, illetve WXGA, a fényforrás LED és lézerdiódák kombinációja, amelyet a Panasonic saját technológiája több mint 3000 lumen fényerő létrehozására tesz alkalmassá.

 

Ezzel a technológiával a Panasonic szerint a működési élettartam kb. 20.000 óra, a hűtőrendszer pedig szükségtelenné teszi az állandó tisztítószűrő használatát. A képalkotó eszköz egychipes DLP, a projektorok kontrasztaránya 20.000:1.

 

Mindkét projektorba beépítették a Panasonic Daylight View technológiáját, amely érzékeli a környezeti fény szintjét, és ennek megfelelően automatikusan állítja be a képet. A készülék bármilyen pozícióba szerelhető, zoomja 2x-es, és nagy az objektív eltolásának tartománya. Álló formátumú képet is vetíthet a digitális signage alkalmazásokban.

 

Egyelőre a két projektor árát nem ismerjük, annyit tudunk, hogy a cég a professzionális piacot célozta meg velük.

A forgalomba hozatal az év végén várható.

 

panasonic_photo.jpg

‹‹‹ További Hírek