Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

A Panasonic „legfényesebb” nagyteljesítményű lézerprojektora


2016. november

 

Már októbertől elérhető – kétféle, WUXGA és SXGA+ felbontással – A Panasonic PT-RZ31K projektorcsaládja, amely a cég SOLID SHINE lézertechnológiáját alkalmazza.

A kétlámpás fényforrás biztosítja a folyamatos működést még az egyik lámpa meghibásodása esetén is. Ez komoly előny a rental/staging területén és a különféle kiállításokon.

 

A lézertechnológia gondoskodik arról, hogy még 24/7-es folyamatos használat esetén is csak lassan csökkenjen a fényerő és a színvilág az idő múlásával.

A cserélhető objektíves vetítő kompatibilis a korábbi (meglévő) 3-chipes Panasonic DLP projektorok objektívjeivel, azaz nem szükséges újra beruházni az objektívekbe.

 

A 27.000 lumenes, extrém nagy fényerejű lézerprojektor a mozgáselmosódás csökkentéséről is gondoskodik a beépített Real Motion Processorral. Normál működtetés mellett az RZ31K 20.000 üzemórára van tervezve – karbantartás nélkül.

A hermetikusan zárt optikai blokk és a portól tökéletesen szigetelt fénymodulátor garantálja az extrém megbízhatóságot különleges környezeti feltételek mellett is.

 

További információ: https://business.panasonic.co.uk/visual-system/

 

panasonic_rz31k.jpg

‹‹‹ További Hírek