Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

A Panasonic HFR lézerprojektora a NAB-on


2015. április 26.

 

A Panasonic sok egyéb jeles AV-terméke mellett az idei NAB-on bemutatta a PT-RZ12KU lézerprojektorát. 43 kg tömegével ez a projektor pillanatnyilag a világ legkönnyebb 3-chipes lézerprojektora, és kiváló képminőséget nyújt a rental and staging, a sportesemények és a digitális signage megoldások területén.

 

A WUXGA natív felbontású készülék 12.000 lumen fényáramot tud kibocsátani, tudja a 120 Hz-es frame-replacement technológiát, és kompatibilis a nagy képfrekvenciájú (HFR) tartalommal. 20.000:1-es kontrasztarányával és nagy felbontásával ideális a szimulációs feladatokhoz, monitorozáshoz és a különleges oktatási kihívásokhoz.

 

A lézertechnológia megengedi a projektor elhelyezését bármilyen pozícióban. A multi-screen vetítéssel és a fejlett geometriai korrekciókkal a Panasonic a felhasználók számára rendkívüli installációs és rendszer-rugalmasságot biztosít. Az RZ12KU „kisebb” testvére, az RZ11KU szintén 12.000 lumenes, de a natív felbontása SXGA+ (1400 x 1050).

 

Mindkét típus 2015 nyarától lesz elérhető.

 

panasonic_rz12k.jpg

‹‹‹ További Hírek