Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

A Portrait Display kihozta a 2021-es CalMAN kalibráló szoftvert


2021. május

 

A Portrait Displays 2021-es CalMAN szoftverének nagy újdonsága az új Aurora Color Engine. A cég saját állítása szerint a CalMAN a földkerekség vezető szoftvere ebben a kategóriában, amely biztosítja a pontos megjelenítést mindenféle képernyőn. A CalMAN folyamatosan igyekszik megkönnyíteni a kalibrálás munkáját, és konzisztens frissítést nyújt a legújabb szolgáltatásaival.

 

pd2.jpg

 

Az idei változat sok izgalmas frissítést tartalmaz, de mind közül kiemelkedik az Aurora Color Engine. Ez az Engine az alapoktól kezdve a legutóbbi színtudományi kutatások implementálásával lett felépítve, és a következő generációs Unity Grayscale technológiát használja a semleges 3D bypasshoz, amikor a kalibrációhoz 1D LUT-ot és 3D LUT-ot alkalmazunk.

 

Ez az új 3D LUT technológia csökkenti vagy megszünteti a sávosodást, javítja a Matrix LUT formulát a kalibrációhoz, továbbá 13pt rács-opciót ad hozzá a mintasorozatokhoz, plusz kiegészítő támogatást a mérőmintákhoz.

 

Tyler Pruitt, a Portrait Displays munkatársa szerint „Az Aurora Color Engine az AutoCal óta a CalMAN legnagyobb újítása. Örülünk annak, hogy időről-időre képesek vagyunk a CalMAN-felhasználóknak a legújabb színtechnológiát nyújtani”.

 

A CalMAN 2021-hez 2020. márciusi, vagy ennél későbbi CalMAN vagy All Access beszerzése szükséges.

 

projektor.hu

‹‹‹ További Hírek