Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

A Portrait Displays és az ASUS együttműködése


2021. szeptember

 

A Portrait Displays, a színkalibráló megoldások és a fejlett kijelzővezérlés szakértője bejelentette a Calman-tanúsítványú ASUS ProArt A1 projektor megjelenését. A vizuális alkotók, designerek, diákok és professzionális felhasználók mostantól hozzáférhetnek az egyszerű színkezeléshez és kifogástalan színpontossághoz a Calman hitelesítésű ASUS A1-es ProArt projektorral. A készülék gyári elő-kalibrálással érkezik a felhasználóhoz, delta E < 2 színeltéréssel. Minden egyes projektort kinyomtatott Calman-jegyzőkönyv kísér, amely igazolja, hogy a termék a legszigorúbb szabványok szerint lett kalibrálva.

 

asus_proart_a1.jpg

 

Mi több, az ASUS ProArt A1 projektor egyéb jellemzői között olyanokat találunk, mint a 3000 lumenes LED fényforrás, a Full HD felbontás, a vezeték nélküli tükrözés a folyamatos streaminghez iOS, Android és Windows 10 eszköztámogatással. A sRGB/Rec.709 színtér lefedettsége 98%, a csatlakoztatási és beállítási lehetőségek változatosak és sokrétűek.  

 

A projektor 2D trapézkorrekcióval és mind a négy sarok pontos geometriai beállíthatóságával rendelkezik, a zoomtartomány 1,2x-es. Mindez kellő elhelyezési rugalmasságot biztosít, ha szűk helyen kell telepíteni a projektort.

 

További információ: https://www.asus.com/Displays-Desktops/Projectors/ProArt/ProArt-Projector-A1/

 

projektor.hu

‹‹‹ További Hírek