Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

A ProScene család új tagja: Optoma X605


2014. április 24.

 

Az Optoma az új X605-ös típussal bővíti ProScene projektorsorozatát, az új modellt az professzionális installációs piacra szánja. A készülék opcionális cserélhető objektívekkel (rövid, standard és hosszú fókusztávolságú) és objektívállítási (lens shift) funkcióval rendelkezik.

 

Az XGA natív felbontású projektor 6000 ANSI lumen fényerőt produkál, kontrasztaránya 2000:1, a maximálisan megjeleníthető felbontás Full HD. A vetítési arány (a vetítési távolság és a kép szélességének aránya) az éppen használt objektívtől függően 0,8 és 3 között lehet. A zoomátfogás szintén objektívfüggő.

 

X605-100-1.jpg

 

A már említett (kézi) lens shift függőlegesen -20% és +60%, vízszintesen ±10%. Ugyanennek a projektornak van WXGA (W505), 1080p (EH503) és WUXGA (EH505) natív felbontású változata is 5000 és 6000 ANSI lumen közötti fényerővel.

 

Érdemes megemlíteni a 370 W-os UHP lámpa élettartamát, amely ECO módban 3500 óra (teljes fényerő mellett 1500 óra).

 

A csatlakozófelület hihetetlenül gazdag: HDMI 1.4, DVI-D, Display Port, 2 x VGA bemenet, VGA (monitor) kimenet audio be-, illetve kimenetekkel, 5BNC RGBHV analóg bemenet, komponens analóg 3RCA bemenet audioval, S-Video és Video bemenet szintén hangbemenettel kombinálva. Ezen felül van egy USB töltőport, RJ-45 LAN csatlakozó, 3D szinkronjeladó kimenet (5 V), USB(B) szervizcsatlakozó, vezetékes távvezérlő csatlakozó és 12 V-os triggerkimenet. „Mindössze” ennyi.

 

X605-100-5.jpg

 

A projektor 3D támogatása (HDMI 1.4) lehetővé teszi bármilyen 3D jelforrás képének direkt megjelenítését. Csaknem minden funkció hálózaton keresztül távvezérelhető, köszönhetően a következő rendszerekkel való kompatibilitásnak: Telnet, Extron IP Link, AMX dynamic device discovery és a PJ-Link protokoll.

 

(projektor.hu)

‹‹‹ További Hírek