Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

A RealD Európában is szabadalmaztatta az XL Cinema System rendszerét


2014. november 25.

 

A Európai Szabadalmi Hivatal (European Patent Office) szabadalommá nyilvánította az (amerikai) RealD cég 3D vetítéssel összefüggő XL Cinema System elnevezésű optikai architektúráját.

 

A 2067066 sz. európai szabadalom a „Polarization conversion systems for stereoscopic projection” (Polarizáció-átalakító rendszerek sztereoszkópikus vetítéshez) nevet viseli, és a projektorok kimeneti fényútjába helyezett polarizáció-konverziós rendszerekre (PCS) vonatkozik.

 

A RealD XL Cinema System rendszerét már a világ több térségében szabadalomként bejegyezték vagy a szabadalommá nyilvánítás folyamatban van (USA, Kína, Japán, Dél-Korea, Ausztrália, Brazília, Kanada, India, Mexikó és Oroszország).

 

A RealD 3D rendszere világszerte 73 ország kb. 1000 mozi-üzemeltetőjének 26.000 vetítőtermében van felszerelve (2014. szeptember 30-án aktuális adat).

Magyarországon Budapesten a Palace Cinema West End-ben és a Mi Mozink Óbuda moziban, Siófokon pedig a Sió moziban található RealD 3D rendszer.

 

reald_logo_blue.jpg

‹‹‹ További Hírek