Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

A Research and Markets előrejelzése


2014. május 3.

 

A Research and Markets jelentést készített “Global Image Projector Market to 2018 - Market Size, Growth, and Forecasts in Nearly 60 Countries” címmel, azaz közel 60 országra ad előrejelzést 2018-ig a projektorpiac méretéről és növekedéséről, illetve a 2007-2018 közötti időszakra vonatkozóan tekintette át a piacot.

A kérdések a következők voltak:

 

Mekkora a projektorok globális piacának mérete? Mekkora a projektorpiac mérete közel 60 különböző országban? Növekszik vagy zsugorodik a piac? Milyen a különböző termékcsoportok részesedése a piacból? Hogyan fejlődnek a különböző termékcsoportok? Mi az előrejelzés a piacok jövőbeni fejlődésre vonatkozóan? Melyek a legpotensebb országok és piacok?  

 

A termékfajtákat iletően a következőket vizsgálták: Diavetítők, Fénykép-nagyítók és –kicsinyítők, Mikrofilm- és egyéb mikroformátum-olvasók, Egyéb projektorok, Projektorok tartozékai és alkatrészei.

A publikáció azon cégek számára készült, amelyek szeretnék átfogóan látni a globális projektorpiacot, és ennek megfelelően meghozni gazdasági döntéseiket.

 

Részletes információ: https://www.researchandmarkets.com/research/c5f6fz/global_image

 

logo.jpg

‹‹‹ További Hírek