Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

A Runco beleerősít az LS-10HBd projektorral


Augusztus 28.

 

A Runco a CEDIA-n nagy feltűnést keltett az új LS-10HDb projektortípus bejelentésével.

A LightStyle sorozat tagjaként ez a vetítő kiemelkedően fényes képet nyújt.

A 3-chipes DLP projektor fényereje (kalibráció előtt) 3780 lumen, azaz a nagyobb méretű házimozikba, nappalikba, médiaszobákba szánja a cég. A környezeti fény a projektor nagy fényerejének köszönhetően a házimozikban szokásosnál nagyobb lehet.

 

Az LS-10HDb további jellemzői: Full HD 1080p felbontás, ISF nappali és éjszakai üzemmódok, DLP-alapú SuperOnyx technológia ISF kalibrációval, Runco DHD 4 külső videoprocesszor, amely rackbe szerelhető, és rengeteg fejlett csatlakoztatási lehetőséget biztosít.

 

A többi LightStyle projektorhoz hasonlóan az LS-10HDb opcionálisan használhatja a Runco CineGlide objektív-megoldását, amely egy gombnyomással átválthatja a képformátumot 16:9-ről 2,35:1-re.

 

A Runco szerint a LightStyle LS-10HDb a kiemelt Runco forgalmazókon keresztül 2012 szeptemberében már elérhető. A 29.995 dolláros árban benne van a DHD 4-es videoprocesszor és a 2 éves RuncoCare standard garancia is.

 

Runco-LS10HBd.jpg

‹‹‹ További Hírek