Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

A Sanyo új prezentációs projektorai

A Sanyo bejelentette, hogy új, nagyon sokoldalú, hordozható prezentációs projektorokat hoz piacra, amelyek az üzleti világban és az osztálytermekben kiválóan alkalmasak a bemutatók vetítésére.


 

uj_sanyo_projektorok.pngA Sanyo bejelentette, hogy új, nagyon sokoldalú, hordozható prezentációs projektorokat hoz piacra, amelyek az üzleti világban és az osztálytermekben kiválóan alkalmasak a bemutatók vetítésére. Négy típusról va szó, amelyek mindegyike XGA felbontású, kontrasztarányuk 500:1, és a 3LCD technológiát alkalmazzák. Olyan tulajdonságokat mondhatnak magukénak, mint az automatikus bemenetkeresés, a hálózati képességek és feliratok megjelenítése (closed captioning). Csatlakozókkal szintúgy bőven el vannak látva. Az új projektorok májustól kaphatók.
A PLC-XU300-as a belépő model, 3000 ANSI lumennel, azaz fénye több mint elegendő egy visszafogott világítású helyiségben. A tömege 3 kg alatt van, így a hordozhatóság nem probléma. Az ára 1295 USD lesz. A következő típus a PLC-XU350, a 3500 ANSI lumen fényerőt kivéve csaknem teljesen azonos az előzővel. Van azonban egy kellemes plusz tulajdonsága: a „Power Off and Go” funkciónak köszönhetően visszahűtés nélkül azonnal áthelyezhető. 1495 USD-ba kerül.
A PLC-XU305 szintén hasonló az XU300-hoz, néhány extra szolgáltatással megfejelve. Vezeték nélküli hálózati képességei fejlettebbek, USB kártya segítsége nélkül teszi lehetővé a vezeték nélküli hálózathoz való csatlakoztatást. Ezen kívül többféle csatlakozó található rajta, pl. USB, DVI és egy mini USB a számítógép vezérlése céljából. Az ára 2395 USD lesz.
A negyedik típus ismét 3500 ANSI lumens, egyébként az XU-305 minden tulajdonságával rendelkezik. Ezen felül Mac-kompatibilis, így használható akár Windows, akár Mac alatt. Fogyasztói ára 2595 USD lesz.

‹‹‹ További Hírek