Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

A Sharp és az NEC joint venture formájában egyesíti display-megoldásaik üzleti szegmensét


2020. április

 

A Sharp Corporation és az NEC Corporation vegyesvállalat létrehozásáról állapodott meg, melynek keretében az NEC leányvállalata, az NEC Display Solutions Ltd. (NDC) és a Sharp egyesítik erőiket a vizuális megoldások gyártásában és fejlesztésében.

 

Széles körben ismert, hogy az NDS vezető globális szereplő a vizuális technológiák és a digitális signage megoldások változatos piacán. Átfogó, megoldásorientált portfoliójával és elismertségével, kiváló minőségű kijelzőivel az NDS-nek világszerte erős a jelenléte, nagyszámú globális vevőkörrel.

 

Az NDS-hez hasonlóan, a Sharp szintén az innovatív üzleti termékek egész világon elismert fejlesztője, ideértve a professzionális és kereskedelmi megjelenítőket, és a fejlett technológiákat, mint a következő generációs 8K-UHD monitorok.

 

01.jpg

 

A tranzakció keretében az NEC az NDS 66%-nyi tulajdonrészét engedi át a Sharpnak. A joint venture folytatja az NEC márkajelű termékek beszállítását, és az NEC szintén folytatni fogja a vegyesvállalat termékeinek értékesítését a vevők felé, szerte a világon. A transzfer tervezet lezárása 2020. július 1.

 

projektor.hu

‹‹‹ További Hírek