Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

A Sharp NEC új lézerprojektora


2022. május

 

A Sharp NEC Display Solutions Europe még a hivatalos piacra kerülés előtt (2022 szeptember), a ISE 2022 látogatói számára előzetesen bemutatja az új NEC PV801UL kompakt és nagy fényerejű professzionális installációs projektort. A készülékhez – a rugalmas installáció jegyében – a gyártó az objektívek széles választékát kínálja. Emellett olyan beépített funkciói vannak, mint az Edge Blending és a geometriai korrekció.

 

01.jpg

 

Ez a projektor az első tagja az új NEC PV lézerprojektor-családnak, amely ProAssist támogatással érkezik az egyszerű vezérléshez és beállításhoz.

 

A NEC PV801UL nagy fényerejével (8200 lumen) és kiváló minőségével hódítja meg a felhasználókat, nevezetesen   a gyártó szándéka szerint az intézményeket és a nagyobb oktatóhelyeket. Az említett Edge Blending két vagy több projektor „összefűzését” is támogatja, a geometriai korrekció pedig megszünteti a térbeli torzításokat a képen. Mivel az előző generációs, lámpás PA projektorcsalád objektívjeivel és objektív-foglalataival tökéletesen kompatibilis, a felhasználók a PA lámpás projektorukat könnyedén helyettesíthetik az újabb PV lézeres modellel.

 

projektor.hu

‹‹‹ További Hírek