Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

A Sony és az ISE 2014


December 21.

 

A Sony az ISE 2014 kiállításon demonstrálni fogja néhány „Beyond Definition” termékét, köztük három olyan típust, amelynek széles körű elterjedése várható. Egyikük, az SRX-T615, a cég az első professzionális 4K (4096 x 2160) projektora, amelyet novemberben már röviden bemutattunk: https://www.projektor.hu/piacon+a+sony+srx-t615.html  

A készülék fényereje 18000 ANSI lumen, kontrasztaránya 12000:1. A projektor képes képek összefűzésére (blending) nagyobb képpé.

 

Szerepelni fog az első lézer-alapú 3LCD projektor is, a VPL-FHZ55, amely a Sony BrightEra technológiájára irányítja a figyelmet. Fényereje 4000 ANSI lumen, felbontása a kiemelkedű WUXGA. Ezt a készüléket szintén bemutattuk már az oldalunkon: https://www.projektor.hu/szakcikkek/projektorujdonsagok/.html3lcd+lezerprojektor+a+sonytol.html

 

A jelenleg legjobb Sony házimozi projektor, a VPL-VW500ES is bemutatásra kerül az ISE-n. 1700 ANSI lumenes, kontrasztaránya 200000:1, a felbontása pedig 4K. A házimozi-piacon ez a készülék egyike a kevés 4K natív felbontású projektornak. (https://www.projektor.hu/uj+sony+hazimozi+projektorok.html )

 

sony_SRX-T615.jpg

‹‹‹ További Hírek