Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

A Sony sikere 2014-ben, a házimozi kategóriában


2014. augusztus 30.

 

Pár évvel ezelőtt a Sony meglepte a házimozi rajongóit az első SXRD-alapú 4K projektorral (VPL-VW1000ES), és máig vezető szerepet játszik ezen a területen.

Nem csoda hát, hogy 2014-ben a fontos díjakat a házimozi kategóriában a legújabb VPL-VW600ES 4K projektor gyűjtötte be a maga 14.999 dolláros ajánlott fogyasztói árával (amelynél az „utcai ár” nyilván valamivel alacsonyabb).

 

A standard Full HD-nál nagyobb felbontású megjelenítők világában valószínűleg a projektoroknak van a legnagyobb helyzeti előnyük, hiszen jóval nagyobb méretben tudnak kiváló minőségű képet vetíteni, mint pl. a síkpaneles, fix méretű kijelzők, hiszen ezek mérete – bár egyre növekszik –, mégiscsak korlátos.

 

A VPL-VW600ES natív felbontása 4096 x 2160 pixel, egy kicsit nagyobb, mint a szokásos UHD síkpaneles kijelzők 3840 x 2160 pixel felbontása. Minden nem 4K forrás jelét a projektor felskálázza a saját natív felbontására, miután elemzi, majd interpolálja 4K-ra a lehető legtisztább és legélesebb kép érdekében. A 3D-képességekkel sincs probléma, a készülék belső jeladót és RF szinkronjelet használ a szemüveg szinkronizálásához.

 

A motoros zoom 2,1x-es, az objektív elmozgatása pedig függőlegesen és vízszintesen is széles tartományt fog át, és ez is motoros megoldású. Cinemascope szélesvásznú vetítés is lehetséges 2,35:1 vagy 2,40:1 formátumban. A projektorban megtalálható a Sony MotionFlow képinterpolációs rendszere is, továbbá a Reality Creation technológia a finom részletek további javítása érdekében.

 

Sony VW600ES.jpg

‹‹‹ További Hírek