Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

A Sony további lézerprojektorokat hoz piacra


2019. február

 

A Sony tovább bővíti FHZ lézerprojektor-családját, amelyben 4000 és 12.000 lumen közötti fényerejű lézer-foszfor projektorok egész sora található. A két legújabb modell a VPL-FHZ75 (6.500 lumen) és a VPL-FHZ70 (5.500 lumen). Vállalati, oktatási és közcélú felhasználásra egyaránt alkalmasak.

 

fhz75.jpg

 

A hosszú élettartamú lézerfényforrás már természetes, a 0,76”-es LCD panelek viszont friss fejlesztés eredményei. A Reality Creation funkció ezekben a projektorokban is megtalálható, továbbá a Sony saját színfeldolgozó technológiái is. A felbontás WUXGA, a kontraszt kivételesen nagy, a színek élethűek.

 

A Constant Bright funkció a fényerőt 20.000 órán át állandó értéken tartja. Mivel az automatikus szűrőtiszító rendszer a port 100-óránként eltávolítja, a karbantartási igény jelentősen csökken. Szintén automatikus a használat során elállítódott kalibráció periodikus visszaállítása a gyári paraméterekre. Ebben egy beépített színérzékelő szenzor segít.

 

A Sony Intelligent Settings funkciója négyféle presetet nyújt, optimalizálva a fényerőt, a hűtést és egyéb projektor-beállításokat. Mindez egyszerűsíti a telepítést az elfoglalt rendszerintegrátorok számára.

 

Néhány további kiemelkedő jellemző: kb. 1,6-szoros zoom, 1,39 – 2,23 vetítési arány (az alapobjektívvel), plusz hatféle cserélhető objektív, -5%, +70% vertikális és +/- 32% horizontális lens shift, +/- 30 fok függőleges és vízszintes trapézkorrekció, HDBaseT interfész.

 

További információ: https://pro.sony/en_GR/products/laser-projectors

 

projektor.hu

‹‹‹ További Hírek