Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

A Titan Super Quad 20k projektor


Augusztus 31.

 

A Digital Projection Titan projektorcsaládjának legutóbbi tagja a Titan Super Quad. 20.000 lumen fényerejével ez a gép minden lényeges jellemzőben a legjobbat nyújtja ebben a kategóriában. Legalábbis a cég határozott állítása szerint ez a készülék a legkisebb, a legkönnyebb és a legcsendesebb az ilyen fényerejű projektorok között.

 

Olyan tulajdonságai vannak, mint a warp (nem sík felületre vetítés), az edge blend (egyesített képek közötti él eltüntetése), a többcsatornás memória és a feketeszint emelése. Az aktív 3D-t HDMI 1.4 interfész támogatja. A kettős DVI bemenetek és a 3G-SDI nagysebességű videoátvitelt tesz lehetővé.

 

A Stage and Rental szegmens szigorú követelményeinek megfelelően a Titan Super Quad illeszkedik az 5-tengelyes RapidRig szerelőkeretbe, amely lehetővé teszi a gyors és hatékony telepítést.

 

showimage2.jpg

‹‹‹ További Hírek