Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

A ViewSonic bővíti LightStream családját


2015. július 24.

 

A ViewSonic a PJD7 sorozatú nagyfelbontású modellekkel egészíti ki a LightStream projektorok kínálatát. Ezek a projektorok 1080p natív felbontásúak, és a SuperColor technológiát használják, amelyre jellemző a hatszegmenses színkerék alkalmazása. A PJD7830HDL típus fényereje 3200 lumen, míg a PJD7835HDL-é 3500 lumen. A projektorok vetítési aránya 1,1-1,5:1.

 

Ami a kontrasztarányt illeti, az új vetítők dinamikus kontrasztaránya 22000:1, a lámpa élettartama pedig eléri a 10.000 órát (Eco módban). A függőleges és vízszintes trapézkorrekciót a sarkok geometriai korrekciójának lehetősége egészíti ki.

 

A beépített 10, illetve 16 W-os hangszórók meghajtásáról a SonicExpert hangtechnológia gondoskodik. A bemenetek között találunk két HDMI bemenetet (az egyik MHL kompatibilis, és a ViewSonic WPG-300 Wi-Fi dongle fogadására is alkalmas) és VGA bemenetet is.

 

viewsonic.jpg

‹‹‹ További Hírek