Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

A Vivitek ultraközeli lézerprojektort mutatott be


2018. május

 

A Vivitek a D760Z sorozat új tagjaként (eddig megjelent: DH765Z-UST és DW763Z-UST) bemutatta a DH768Z-UST típust, egy ultra short throw lézerprojektort. A DH768Z-UST kiválóan megfelel olyan helyszíneken, mint egy múzeum vagy galéria, ahol festmények vagy egyéb művészeti alkotások képét kell pontos színekkel és árnyalatokkal, élethűen megjeleníteni.

 

vivitek-dh768z-ust.jpg 

Ott is jól szolgál ez a projektor, ahol nincs elég hely egy hagyományos projektor elhelyezésére, a mennyezeti felszerelést pedig komplikált. Az UST tervezésnek köszönhetően az ernyőtől 40 cm távolságból 80-150”-es kép vetíthető. Ez olyan extrém kis távolság, hogy az előadó vagy a látogató árnyéka egyáltalán nem jelenhet meg a vetítési felületen.  

A projektor felbontása Full HD és WXGA, fényereje 3100 lumen, a kontrasztarány pedig 12.000:1.  Az optikai engine szigetelése megakadályozza a por behatolását, így a lézer fényforrás akár a 20.000 órát is eléri. A DH768Z-UST csatlakozói: két HDMI, komponens és kompozit videó, S-Video, VGA be- és kimenet, és több audio be- és kimenet külső készülékekhez. Egy 10 W-os hangszóró be van építve a projektorba. További előny a 3D támogatás, és a hálózatba integrálás lehetősége RJ45 csatlakozón keresztül.

 

projektor.hu

‹‹‹ További Hírek