Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

A ZTE második generációs „okosprojektor” megoldása


2015. április 21.

 

A ZTE nevű cég kihozta (sajnos egyelőre csak az Egyesült Államonban) második generációs mobil smart projektorát, WiFi hot spottal kombinálva. A kizárólagos forgalmazó az AT&T. Az SPro2 nevet viselő készülék az első smart projektor az AT&T kínálatában. Kétéves szerződés keretében a projektor ára 399 dollár, anélkül pedig 499 dollár.

 

Az SPro2 az első olyan Androidos okosprojektor, amelynek élességállítása és trapézkorrekciója automatikus. A korábbi Sprint modellel összehasonlítva az új készüléknek nagyobb az akkumulátora, nagyobb a fényereje, a felbontása, és egyszerűbb a kezelőfelülete.

 

Az Android verzió a korábbi 4.2-vel szemben 4.4.4, az érintőképernyő pedig 4” helyett 5”-es. Az okosprojektor lehetővé teszi akár 10 független WiFi eszköz felcsatlakozását az AT&T LTE hálózatára, és az LTE kapcsolaton keresztül az eszköz a Google Play appon keresztül és más felhőforrásokból streameli és vetíti a tartalmat. Szintén streameli és vetíti a csatlakoztatott játékkonzolok, USB kulcsok, micro SD kártyák és más mobil eszközök tartalmát. Következésképpen laptophoz való csatlakozás nélkül vetíthet a felhasználó videókat és prezentációkat.

 

Az SPro2 6300 mA-es lítium polimer akkumulátorral van felszerelve, és 200 lumen fényerővel képes 1280 x 720-as képet vetíteni (2 és fél órányi médiastreaming, illetve 16 órányi csatlakoztatott tartalom). A készülék további jellemzői 1,5” vastag, 16 GB belső tára van, 64 GB-os micro SD kártyát tud fogadni, továbbá Bluetooth kapcsolatra alkalmas.

 

További információ: https://www.twice.com/news/projectors/zte-readies-next-portable-hot-spotprojector/56866#sthash.hyD0mJX0.dpuf

 

Spro2_IMAGE.jpg

‹‹‹ További Hírek