Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

AAXA P1 pocket projektor

Az AAXA piacra dobta legújabb „zsebvetítőjét”. A P1 új miniprojektor könnyen elfér akár egy nagyobb zseben is, mivel mérete 2,3" x 1,0" x 4,1", és a tömege kevesebb, mint negyed kiló. VGA (640 x 480) felbontás, a 1000:1 kontrasztarány és 12 ANSI lumen a fontosabb jellemzői.


hirek_80.jpgAz AAXA piacra dobta legújabb „zsebvetítőjét”. A P1 új miniprojektor könnyen elfér akár egy nagyobb zseben is, mivel mérete 2,3" x 1,0" x 4,1", és a tömege kevesebb, mint negyed kiló. VGA (640 x 480) felbontás, a 1000:1 kontrasztarány és 12 ANSI lumen a fontosabb jellemzői. A P1-et ellátták fejhallgató-csatlakozóval, valamint a kompozit A/V bemenettel, és microSD kártyafoglalattal. Ezen felül a projektor 1 GB belső memóriával rendelkezik, beépített akkumulátora van, és vezeték nélküli prezentációkat is lebonyolíthatunk vele. Az alapmodell AV kábelt és a tápkábelt is tartalmaz 259 dollárért, de az AAXA 289 USD csomagáron egy plusz mini állványt, USB kábelt és egy microSD kártyát is ad a készülék mellé.

‹‹‹ További Hírek