Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Acer H7550ST: közelről vetítő házimozi projektor


2015. január 30.

 

Az Acer már korábban bemutatta új „ST”, azaz rövid vetítési távolságú házimozi-projektorát, a Full HD natív felbontású, vezeték nélküli technológiával is ellátott, és 20 W-os sztereó hangrendszert tartalmazó H7550ST-t. A készülék a világ első olyan projektora, amely Chromecast vezeték nélküli dongle-kompatibilitással rendelkezik.

 

A „közelről vetítés” ez esetben azt jelenti, hogy kb. 1,5 m távolságból kapunk 100” (2,54 m) átlójú 16:9-es képet, a fényerő 3000 lumen, a kontraszt az adatlap szerint 16000:1. Általános „szórakoztató” projektorról van szó, mint a fényerő adatból látszik, tehát a filmeken kívül játékra, tévézésre is szánták, de oktatási célokra is javasolja a cég.

 

A vezeték nélküli átvitel eszköze a Chromecast alapú MWA3 MHL adapter (dongle), illetve az Acer vezeték nélküli HD technológiája (egészen 60 Hz-es Full HD 3D-ig). A masszív 2 x 10 W-os hangszórók elég jól kiváltják a külső hangrendszert, bár a DTS audio élménye talán egy nagyobb teljesítményű rendszeren jobban érvényesül.

 

A többi jellemző szinte magától értetődő: Color Safe II technológia, ColorBoost 3D, 2D-3D átalakítás, 144 Hz-es triple flash 3D. Az ebben a kategóriában nagynak számító fényerő különösen alkalmassá teszi a készüléket a 3D vetítésre.

 

acer_h7550st.jpg 

‹‹‹ További Hírek