Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Acer lézerprojektorok kereskedelmi és oktatási célokra


2018. szeptember

 

Az idei IFA-hoz kapcsolódóan az Acer bejelentette új PL és SL sorozatú projektorait: a PL6610 (WUXGA), a PL6510 (1080p), az SL6610 (WUXGA), valamint az SL6510 (1080p) modelleket. Mindegyik lézer fényforrással működik, az SL széria tagjai alkalmasak a kis távolságú vetítésre is. Ez kimondottan ideális pl. osztálytermekben való használatra. A PL széria azok számára tartogat előnyöket, akiknek korlátozott hely áll rendelkezésre. Mindazon vásárlórétegre gondoltak a tervezésnél, akik jól mozgatható, kevés karbantartást igénylő projektort keresnek, kereskedelmi és oktatási célra.

 

03.jpg

 

A PL és SL széria lézerdiódái akár 30 ezer óra élettartamot is elérnek, ami jóval kedvezőbb, mint a hagyományos izzók esetében. Nincs izzó-túlmelegedés, a csere jóval olcsóbb. Gyorsasága is kedvezőbb a felhasználóknak, hiszen szinte azonnal be- és kikapcsol a használat során. A lézer eleve higanymentes, ezáltal kizárt a higanyt tartalmazó izzók esetén kritikus szennyezés az újrahasznosítás során – így ez az új technológia teljes mértékben környezetbarát.

 

5000 lumen fényerejükkel a PL és SL sorozatú projektorok minden körülmények között éles és tiszta képet képesek vetíteni, még nappali fény mellett is. Ennek megfelelően folyamatosan a legjobb képminőséget láthatjuk a használat során. A lézerfény kimagasló minőséget biztosít (75% wide color gamut), vibrálóan élénk színekkel, konzisztens szaturációval.

 

Az 1,6x-es zoomnak köszönhetően ezek a projektorok kis távolságból is tökéletes tudnak vetíteni. A PL sorozat normál objektívje, valamint az SL sorozat short throw objektívje egyszerű kezelést és beállítást biztosítnak. Nincs szükség átrendezni a helyiség bútorzatát, nem kell kiépíteni különböző fali- vagy mennyezeti tartókat – a felhasználók egyszerűen bárhová elhelyezik a projektort, és indulhat a mozifilm nézése, vagy a prezentáció. A projektorok két 10 wattos hangszórót is tartalmaznak, így nincs szükség külső hangforrás csatlakoztatásához.

 

A PL6610-es modell HDBaseT bemenettel is rendelkezik, így egyetlen kábelen át történhet az audio- és videojelek küldése és fogadása, a hálózati kapcsolat, a vezérlés és az energiaátvitel. Ezáltal még egyszerűbbé válik a használat és a telepítés, de az infrastrukturális költségek is csökkennek. A jelek egy szimpla LAN kábelen továbbíthatók (max. 100 méter).

 

A PL és SL sorozatú projektorok mind kompatibilisek a Crestron hálózati vezérlőprotokollal, így a felhasználók központilag tudnak több projektort vezérelni egyetlen PC-ről. Ez hasznos lehet például olyankor, ha egyszerre szeretnénk kikapcsolni több előadóterem projektorát.

 

(Forrás: Acer)

‹‹‹ További Hírek