Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Acer projektorok a „házi stadionhoz”


2014. június 15.

 

A foci VB tiszteletére az Acer több új projektortípussal lepte meg a potenciális vézőket. Ezek közül sorolunk fel néhányat.

A HD9505BD a nagy fényerejű, nagy teljesítményű gépek közé tartozik, stílszerűen „középcsatárnak” nevezhetnénk, amely az élő stadion élményét kínálja. Sokat jelent a 10000:1 kontrasztja, amelyet dinamikus írisz-szabályozással állít elő. Ezt a projektort elláták az objektív mozgatásának (lens shit) képességével is, így az elhelyezéssel nem sok gondunk lehet.

Az ajánlott viszonteladói ár 1999 euro.

 

A H6510BD Full HD (1080p) projektor éles képet, élénk színeket hoz a nappalinkba. A felhasználónak nem kell aggódnia a tartós használat miatt sem. Az Acer ColorSafe II technológiája pedig gyakorlatilag kiköszöböli a színelcsúszást, a DLP technológia fenntartja a kép integritását. A projektor súlya csupán 2,2 kg, így ide-oda vihető a lakásban.

 

A H6510BD ára jóval alacsonyabb az előző típusénál, mindössze 799 euróba kerül.

A következő típus, a H5380BD nagy ajánlat a kispénzű vásárlóknak. Igaz, a natív felbontása „csak” 720p hD, de a fényereje 3000 ANSI lumen, így aötét környezetben nagy kép vetíthető vele, és világosabb környezetben is használható. Az ára mindössze 599 euro.

 

Végül még egy ennél is olcsóbb Acer projektort mutatunk be, a P1173-ast, amely szintén 3000 ANSI lumenes, könnyen elhelyezhető, és tiszta, éles képet ad. Ajánlott fogyasztói ára 399 euro.

 

Az összes bemutatott modell tartalmazza az Acer ColorBoost II+ technológiát, amely optimalizált 6-szegmenses színtárcsával dolgozik, hatékony a képfeldolgozása, és fejlett a lámpatechnológiája is.

 

acer_H5360.jpg

‹‹‹ További Hírek