Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Aiptek V10 miniprojektor

A V10-es a beépített Li-ion akkuval együtt is mindössze 125 x 55 x 23 mm méretű, így teljes mértékben megfelel a mobil projektor kritériumának. A felbontása VGA szabványnak felel meg, és a „sztereó” hangzásról a beépített 1 W teljesítményű hangrendszer gondoskodik.


hirek_aiptek_v10.jpgA V10-es a beépített Li-ion akkuval együtt is mindössze 125 x 55 x 23 mm méretű, így teljes mértékben megfelel a mobil projektor kritériumának. A felbontása VGA szabványnak felel meg, és a „sztereó” hangzásról a beépített 1 W teljesítményű hangrendszer gondoskodik. A vetítő által produkált fényerő 10 lumen, és tartós üzemben 45 percig bírja a működést. Érdekessége az SDHC kártyaolvasó, amely 8 GB kapacitásig képes memóriamodulok fogadására. A készülék 1 GB belső memóriát is tartalmaz, ami feleslegessé teheti bármilyen külső forrás használatát. A projektor alkalmas MP4, AVI, JPEG és MP3 állományok lejátszására. Külső forrás is csatlakoztatható hozzá egy univerzális AV bemeneten keresztül. A készülék alaptartozéka egy kis állvány, USB töltő, tok, USB és AV kábel. Az AV10 az idei IFA-n mutatkozott be a nagyközönségnek.

‹‹‹ További Hírek