Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Akár 75.000 lumen: a Barco új XDL lézerprojektora


2018. június

 

A Barco új lézerprojektor-családot mutatott be, az XDL-t. (A fotón az XDL-4K60 látható.)

A nagyon nagy helyszíneken és eseményeken a 3-chipes XDL digitális projektorok Rec 2020-as színtartományt produkálnak, továbbá „szuperéles”, nagy kontrasztarányt és natív 4K felbontást, egészen 120 Hz képfrekvenciáig.

 

Barco_xdl.jpg

 

A piaci trendek (vagy inkább igények) a magasabb szintű nézési élmény irányába tolódnak, ami megnövelt színteret és nagyobb kontrasztot követel. Az XDL sorozat, más lézerprojektorokkal összehasonlítva, páratlan fényerőt kínál: egészen a masszív 75.000 lumenig. Mindezt rendkívüli színekkel, és egyetlen projektorral. Így a profik nagyobb vásznakat alkalmazhatnak a hatásosabb élmény érdekében, az installáció bonyolultságának növekedése nélkül.

 

A Barco termékmenedzsere, Stefan Vandemaele szerint az új  projektorok két nagy előnyt tudnak felmutatni a nagyrendezvényeken: nagyszerű képeket és nagy teljesítményt. „Az XDL sorozattal kombinálni tudjuk mindkét tulajdonságból a legjobbat.”

 

Egy projektor installálása a környezet által igényelt fényerővel mindig sokkal könnyebb, mint több készüléké, ami megköveteli a képek összeillesztését is. Kevesebb berendezést kell szállítani, és a beállítás is messze egyszerűbb. Az XDL felgyorsítja a telepítési folyamatot a kábelezés és a beállítások megkönnyítésével. A projektorok akár 100%-os lens shiftre képesek, ami nagyon rugalmassá teszi a telepítést. A képek pedig könnyen illeszthetők a vetítési felületre a beépített valós idejű warping és blending funkciók segítségével. A moduláris felépítés pedig a szervizelést könnyíti meg.

 

A xenonlámpás projektorokkal összehasonlítva, az XDL-ek fogyasztása 40%-kal kisebb, és minimális leállítási időt igényelnek. Az XDL bemenet már 8K-ready, tehát a beruházás jövőbiztosnak mondható.

 

projektor.hu

‹‹‹ További Hírek