Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Ámulatba ejtő mozi. Otthon.


2020. október

 

Az utóbbi hónapokban fokozódtak a VOD szolgáltatások iránti igények. 2020-ban áprilistól júniusig a Netflix 10 millió új előfizetést könyvelhetett el. Kétségtelenül közrejátszottak ebben a sok országban meghozott karantén-rendelkezések. Ugyanezen okból hatalmas veszteséget szenvedtek az ideiglenesen bezárt mozik.

 

A 4K filmek elérhetőségének növekedésével pedig megnövekedett az érdeklődés a projektorok iránt. A moziszoba kialakítása az otthonunkban – ahol nemcsak filmek és sorozatok nézése lehetséges, de ezt nagy vetítőernyőn is megtehetjük, átadva magunkat a sportesemények és a látványos műsorok nézésének – nagyon vonzóvá vált.

 

2020 októberében piacra került a Sony két legújabb projektora, a VPL-VW590ES és a VPL-VW790ES. Javasolható azoknak, akik imponáló, akár 300 hüvelykes vászonra vetített 4K képre vágynak. A Sony készülékei lélegzetelállító minőséget nyújtanak, beleértve a HDR páratlan dinamikáját. Mozi otthon. Valódi.

 

new_sony_hc.jpg

 

A nappali vagy a házimoziszoba nem mindennapi élmények helyévé alakul át, ablakot nyitva a világra, amelyet a Sony projektor teremt meg. A kép az SXRD™ panelek alkalmazásának köszönhetően sima, szürkeárnyalatokban gazdag, a mozgásreprodukció kiváló, továbbá a kép világos és stabil. Abszolúte minden páratlan minőségben és megbízhatóan jelenik meg – nemcsak a filmek és a sorozatok, de a show-műsorok, a sportesemények és a nagyvilág hírei. Ennek köszönhetően érezhető a különféle helyszínek atmoszférája teljesen úgy, mintha a néző is a történések helyén lenne.

 

sxrd_chip.jpg

 

Mindezt a Sony Bravia televíziók fejlett technológiáján alapuló „X1™ for projector” képfeldolgozó processzor tette lehetővé. Az X1 nagyon pontosan elemzi a képkockákat, támogatva ezzel a Dynamic HDR Enhancer és a Super Resolution funkciókat.

 

Nagy számítási teljesítményének köszönhetően az „X1™ for projector” az adatok alapos elemzésével biztosítja a HDR kép még hatékonyabb és különlegesebb megjelenítését. A projektor egyenként elemzi a jeleneteket, és biztosítja a maximális kontrasztot a világos képeken megnövelve, és a sötét képeken csökkentve a világosságot (Dynamic HDR Enhancer).

 

x1 for projector.jpg

 

Az objektív optikai rendszerének hibái általában a vászon sarkaiban vehetők észre. Ezzel a problémával sok projektor küszködik. Legújabb készülékeiben azonban a Sony ezeket kompenzálja (Digital Focus Optimizer), így biztosítva az éles képet még a sarkokban is.

 

A 4K tartalom széles elérhetősége ellenére megtörténik, hogy a választott anyag csak 2K vagy Full HD felbontásban van meg. Az „X1™ for projector” rendkívül fejlett processzor használatának köszönhetően lehetséges az interpoláció. Minden jelenet előzetes elemzése megtörténik, és a realisztikusnak látszó részletekkel gazdagítva jelenik meg. Mindez tökéletes minőségben. A kép élességét felesleges digitális zaj keletkezése nélkül javítja a Super Resolution Reality Creation technológia. Az analízis az egyes pixelek szintjén megy végbe a helyes megjelenítés érdekében. Ez az összeillesztő algoritmus használatának következtében lehetséges.

 

Sportesemények és dinamikus jelenetek nézésekor a mozgás folyamatos és tiszta megjelenítéséről a 4K Motionflow technológia gondoskodik, amely plusz képkockákat állít elő, és ilyen módon akadályozza meg a mozgás elmosódását.

 

projection.jpg

 

A VPL-VW590ES 4K HDR projektor lámpája 6000 óra élettartamú, és 1800 lumen fényáramot produkál. A VPL-VW790ES 4K HDR lézeres fényforrással működik, amelynek élettartama 20.000 óra, a fényárama pedig 2000 lumen.

 

projektor.hu 

‹‹‹ További Hírek