Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Az Acer új „S1” short throw sorozata


2014. október 29.

 

Az Acer nemrégiben három új, rövid vetítési távolságú projektort mutatott be, az „S1” sorozat tagjait. Az oktatási célokra szánt három típus: S1383WHne, S1283Hne és S1283e.

 

Az új típusok sajátossága, hogy támogatják az Acer SmartPen 2-őt, amellyel a prezentáció távolról vezérelhető, az előadó rajzolni, írni tud az ernyőre. Ezen felül multi-pen támogatással a résztvevők is bekapcsolódhatnak az előadásba. A rövid vetítési távolság egyre inkább előtérbe kerül az oktatási területen, mivel ezek a projektorok 1 m nagyságrendű távolságból képesek a szokásos 80” – 150” átlójú képek vetítésére, így az előadó soha nem takarja el az éppen vetített képet.

 

Az egyik új modell WXGA natív felbontású, ami másik kettő XGA, és mivel DLP projektorokról van szó, mindhárom képes a 3D megjelenítésre a szokás DLP Link technológiának köszönhetően.

 

Az S1383WHne és S1283Hne HDMI bemenettel is fel van szerelve, amelyen keresztül közvetlenül csatlakoztatható HD jelforrás, pl. 3D Blu-ray lejátszó, amelyről a projektorok 144 Hz-en képesek a 24 kép/s-os 3D filmek megjelenítésére, a megfelelő szemüveggel.

 

Az Acer opcionális vezeték nélküli dugaszolható egységével, és az eDisplay nevű szoftverrel egyszerű a vezeték nélküli vetítés is, sőt négy felhasználó tud párhuzamosan vetíteni (Split Quad Screen nézet).

 

S1383WHne.jpg

‹‹‹ További Hírek