Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Az első „sRGB Color” projektor a BenQ-tól


2014. december 18.

 

A Colorific HC1200 elnevezésű projektor a BenQ első „sRGB color” vetítője. Mivel ennél a projektornál a fejlesztéskor a színpontosságot és a helyes fénysűrűség értékeket állították a középpontba, a HC1200 ideális választás mind a professzionális konferenciaterem, mind a házimozi célokra.

 

A HC1200 100%-os sRGB színteret és színhelyességet, a színfakulás kiköszöbölését, továbbá 2-szeresre növelt ANSI kontrasztot ígér, komoly előrelépést jelenthet a belépő (vagy közép-?) kategóriás DLP projektorok körében. A Full HD natív felbontású készülék specifikált fényereje 2800 ANSI lumen, kontrasztaránya 11000:1 és zoomja 1,5 x-es – ez utóbbi növeli az elhelyezési rugalmasságot. A függőleges alapoffset egyébként 130%, így a kép széléhez képest viszonylag alacsonyról, illetve magasról vetíthetünk vele.

 

A LAN porton keresztül egy hálózati komputerről könnyen és közvetlenül installálható, menedzselhető, monitorozható és vezérelhető.

 

Csatlakozókban rendkívül gazdag projektor: 2 db HDMI, 2 db VGA bemenet, 1 VGA (monitor) kimenet, kompozit videó, S-video, különféle audió be- és kimenetek, LAN, USB(B), 12 V-os triggerkimenet, RS232 található rajta. A 3D valamennyi szokásos formátumát támogatja.

 

benq_hc1200.jpg

‹‹‹ További Hírek