Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Az első digitális fényképezőgép beépített projektorral - Nikon S1000pj

Az akkumulátoros miniprojektorok elterjedésével csak idő kérdése, hogy megjelenjen a technológia egyéb multimédiás készülékben is. A Nikon Coolpix S1000pj esetében a beépített LCD kijelző mellett egy kis 640x480 felbontású, 30:1 kontrasztátfogású LCoS projektor is helyet kapott, hogy elkésztett képeinket és videónkat ne csak kicsiben tudjuk visszanézni.

Habár az ötlet kiváló, a használhatósága természetesen limitált, hiszen a 10 ANSI lumenes fényerejével nagyon nagy képet nem tudunk vele majd vetíteni, és igazából csak teljes sötétben lesz  a vetített kép normálisan látható.


hirek_nikonS1000.jpgSzeptember 17.

 

Az akkumulátoros miniprojektorok elterjedésével csak idő kérdése hogy megjelenjen a technológia egyéb multimédiás készülékben is. A Nikon Coolpix S1000pj esetében a beépített LCD kijelző mellett egy kis 640x480 felbontású, 30:1 kontrasztátfogású LCoS projektor is helyet kapott, hogy az elkésztett képeinket és videónkat ne csak kicsiben tudjuk visszanézni. 

 

Habár az ötlet kiváló, a használhatósága természetesen limitált, hiszen a 10 ANSI lumenes fényerejével nagyon nagy képet nem tudunk vele majd vetíteni, és igazából csak teljes sötétben lesz a vetített kép normálisan látható.

 

A 12,1 megapixeles, 5x optikai zoomos kamera megvásárolható szeptembertől, induló ára 429 USD.

 

 

‹‹‹ További Hírek