Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Az Epson EISA-díjas házimozi projektora


2014. augusztus 16.

 

Idén ősszel az EISA „Európa házimozi projektora” díjat az Epson EH-TW9200W vetítője nyerte el. Az EISA díjakat évente azoknak az új termékeknek ítélik oda, amelyek a legfejlettebb technológiát, a legvonzóbb funkciókat, a kimagasló formatervezést és ergonómiát ötvözik, valamint a legjobb ár-érték arányt a kínálják a kreatív termékekre vágyó felhasználók számára.

 

Az Epson EH-TW9200W projektora képes a Full HD 3D jel vezeték nélküli átvitelére, így a felhasználók kábel nélkül csatlakoztathatja Full HD készülékeit. A projektor okostelefonokhoz és táblagépekhez MHL csatlakozóval kapcsolódik, és majdnem kétszer akkora a kontrasztaránya, mint a korábbi modelleké. 3D módban ez a vetítő szellemképmentes, és relatíve nagy 3D fényerejű megjelenítésre képes az Epson által alkalmazott nagy frissítési frekvenciának köszönhetően. 

 

Az EISA-díjas vetítő fő jellemzői az eddig felsoroltakon kívül: 2400 ANSI lumen fényerő, 600.000:1 dinamikus kontrasztarány, Full HD felbontás, 2D-3D átalakítás, 2,1x-es optikai zoom, 2 db MHL-kompatibilis HDMI csatlakozó, összesen 4 db HDMI csatlakozó, analóg videobemenetek, vezérlő csatlakozók stb.

 

epson_tw9200w2.jpg

‹‹‹ További Hírek