Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Az Epson legfejlettebb Pro Cinema 4K PRO-UHD projektora


2019. április

 

Az Epson – jelen állás szerint a világ első számú globális projektorgyártója (az utolsó negyedévi adat) – az Egyesült Államokban bejelentette legújabb Pro Cinema 4K PR-UHD projektorát, a 6050UB típust (vezeték nélküli 4K átviteli egységgel ellátott változata a 6050UBe). Európai típusjele, illetve megjelenése még nem ismert.

 

A nagyon igényes házimozi-rajongók számára kifejlesztett Pro Cinema 6050UB tulajdonképpen az 5050UB továbbfejlesztett változata 2600 lumen színes és fehér fénysűrűséggel, HDR10 képességekkel, Epson UltraBlack™ technológiával. Tehát fő jellemzői a nagy fényerő, a pontos színek és a részletgazdagság a sötét és a világos tartományban egyaránt.

 

Epson_4K_PRO-UHD.jpg

 

A Pro Cinema 6050UB teljes mértékben támogatja a 4K HDR tartalmat 60 Hz-en, továbbá a következő generációs gaming hardvert is. Dinamikus kontrasztaránya 1 200.000:1, színtere lefedi a teljes DCI-P3 tartományt, és a 15 elemből álló VRX üvegobjektív nulla fényszivárgású – így professzionális szintű vetítési teljesítményt kapunk.

 

További információ: https://epson.com/professional-home-theater-projector-installations és https://epson.com/For-Home/Projectors/Pro-Cinema/Pro-Cinema-6050UB-4K-PRO-UHD-Projector-with-Advanced-3-Chip-Design-and-HDR10/p/V11H928020MB

 

projektor.hu

‹‹‹ További Hírek