Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Az Epson továbbfejlesztett installációs projektorai


2015. február 12.

 

Az Epson bejelentette a vállalatoknak és felsőoktatási intézményeknek szánt frissített installációs projektorcsaládját, amelynek modelljei ideális megoldást biztosítanak tárgyalók, előadótermek vagy nagyobb tantermek esetén. Az új sorozat készülékei sokféle csatlakozási lehetőséggel rendelkeznek, és a cserélhető objektívnek köszönhetően jobban igazodnak a piaci igényekhez.

 

A nagyobb rugalmasság érdekében az új modellek (EB-G6970WU, EB-G6770WU, EB-G6570WU, EB-G6270W, EB-G6070W, EB-G6870, EB-G6370) mindegyike rendelkezik HDBaseT csatlakoztathatósággal. Ez azt jelenti, hogy minden tartalom és vezérlési adat küldése egyetlen UTP hálózati kábelen keresztül valósul meg, amely kiváló minőségű audio- és videotartalom továbbítását teszi lehetővé hálózati vagy különálló eszköz esetében egyaránt.

 

A csillogást minimalizáló és javított fókuszú objektívek mostantól a korábbinál élesebb és tisztább képet garantálnak a sorozat minden készülékének.

Az Extron XTP protokollal és a Control4 Simple Device Discovery protokollal kiegészítve a sorozat tagjai sokkal könnyebben integrálhatók a már meglévő rendszerekbe.

 

Az EB-G6970WU, EB-G6870, EB-G6770WU, EB-G6570WU, EB-G6370, EB-G6270W, EB-G6070W készülékek várhatóan 2015. áprilisától lesznek elérhetőek.

További információkért látogasson el a https://www.epson.eu/ise weboldalra.

 

Epson_projektor 2.jpg

‹‹‹ További Hírek