Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Az Epson új LS sorozatú EpiqVision Ultra projektorral jelentkezett


 

2023. szeptember

 

LOS ALAMITOS, Kalifornia, 2023. szeptember 1. – Az ultrarövid vetítési távolságú (UST) projektorok piaca az elmúlt években gyorsan felpörgött az egyszerűsített streaming-kompatibilitás és a nagyobb képek iránti nagyobb kereslet következtében, ami lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy a szórakozási lehetőségek szélesebb körét élvezzék. Az Epson az Egyesült Államokban bejelentette az új EpiqVision Ultra LS650 Ultra Short Throw, 3LCD, Smart Streaming lézerprojektort, ezzel is erősítve piaci pozícióját. A hírek szerint ez a projektor októberben az európai piacon is megjelenik.


Az Epson a saját fejlesztésű 3LCD technológiát használja az ultrarövid vetítési távolságú projektoraiban. A fogyasztókat szem előtt tartva az EpiqVision Ultra LS650 a hihetetlen 4K PRO-UHD technológiát a hatalmas színes és fehér fénykibocsátással ötvözi, hogy éles, életnagyságnál nagyobb képeket produkáljon – még jól megvilágított helyiségekben is.

 

epson_ls650_1a.jpg

epson_ls650_1b.jpg

 

Az Epson új EpiqVision Ultra projektora fehér és fekete színben is elérhető lesz

 

Akár filmeket, sorozatokat vagy sporteseményeket néz, akár a családdal és a barátokkal játszik, az Epson EpiqVision Ultra LS650-et úgy tervezték, hogy magával ragadó élménnyel nyűgözze le a felhasználókat. A 3600 lumenes színes- és fehérfény-kibocsátással a projektor kivételesen színes és éles képet nyújt akár 120 hüvelyk képátlóméretig. A modern, újradefiniált, ultra rövid vetítési távolságú kialakítással rendelkező projektor a falhoz közel helyezhető, így bármilyen méretű helyiségben kényelmesen és egyszerűen használható. Az Epson Setting Assistant alkalmazással pedig a beállítás problémamentes.

 

A Yamaha által kizárólag az Epson számára tervezett beépített hanggal a 2.1-es virtuális térhatású rendszer már a dobozból kivéve magával ragadó hangzást biztosít. A hallgatási élmény fokozása érdekében az Epson mérnökei egy új, elegáns fémrácsot terveztek, amely a hangszórókat úgy takarja el, hogy a hangminőséget minimálisan befolyásolja. Ráadásul, ha a beépített hangszórók nem elég hangosak, egy eARC5 HDMI portot is beépítettek, hogy a projektor távirányítójával egyszerűen át lehessen váltani a beépített hangszórókról más külső AV receiverekre vagy soundbarokra.

 

Az okostévé-képességekkel felszerelt EpiqVision Ultra LS650 emellett megkönnyíti a népszerű streaming csatornák, köztük az Amazon Prime Video, a Hulu, a Disney+, az HBO, a YouTube és más csatornák elérését, sőt, a felhasználók még keresést is végezhetnek a beépített Google Assistant segítségével.

 

epson_ls650_2.jpg

 

Az elérhetőség pontos időpontja és pontos ára még nem ismert, de annyit tudunk, hogy Nagy-Britanniában kb. 2900 eurós áron hamarosan kapható lesz.  

 

További információ: https://epson.com/For-Home/Projectors/Streaming-Entertainment/Epson-EpiqVision-Ultra-LS650-Smart-Streaming-Laser-Projector/p/V11HB07020?utm_source=&utm_medium=pr&utm_term=&utm_content=&utm_campaign=us-epiqvision-ultra-ls650

‹‹‹ További Hírek