Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Az F35 panorama sikere


Augusztus 4.

 

A projectiondesign F35 sorozatának egyik legújabb tagja, az F35 panorama még az idei Infocomm-on elnyerte „Best New Telepresence Product” díjat. (Mellesleg a cég három másik projektora is különféle díjakat kapott.)

Az F35 panorama különösen abban jeleskedik, hogy natív felbontása 2560 x 1080 pixel, ami 21:9-es formátumot ad ki – ez egyébként ugyanannyi, mint a Cinemascope moziformátum.

 

A professzionális kivitelű projektor fényereje 7500 ANSI lumen, kontrasztaránya 8000:1. Felbontásának és formátumának köszönhetően egyidejűleg több információ megjelenítésére képes, mint 16:9-es, 16:10-es vagy 4:3-as formátumú társai. Tipikusan pl. ki tudja váltani két db SXGA+ felbontású projektor összeillesztett képét.

Az F35 panorama 3D vetítésre is képes, méghozzá Dolby 3D (Infitec) rendszerben vagy a hagyományos aktív technológiával is. 

 

projectiondesign_F35.jpg

‹‹‹ További Hírek