Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Az LG 4K-UHD UST ProBeam projektora


2022. július

 

Ezt az utraközelről vetítő (UST) projektort az LG elsődlegesen golfszimulátornak szánja, de egy soundbar hangsugárzóval kiegészítve kifogástalan házimozi élményt tud nyújtani. A készüléket az LG Business Solutions USA jelentette be, a típusjele ProBeam BU53PST. Fényereje 5000 lumen, a vetítési aránya pedig 25%-kal kisebb más ProBeam projektorokénál. Nagy fényerejének köszönhetően többféle (akár világos) környezetben is élvezhető képet tud vetíteni. Természetesen a fényforrása lézer, a kontrasztarány 3,000.000:1, és a HDR10 jel feldolgozására képes.

 

04.jpg

 

A gyártó a ProBeam BU53PST-t üzleti felhasználóknak is ajánlja, mert kis tárgyalókban is nagy képet tud vetíteni, de nagy terekben is jól használható akár 300”-es kép vetítésére. 2 db 5 W-os hangszórója elegendő hangerőt biztosít. Napi 8 óra használat mellett a gyártó szerint csaknem hét éven át működtethető, gyakorlatilag karbantartás nélkül.

 

Felépítésénél és fényerejénél, felbontásánál fogva ez a projektor ideális megoldás a golfszimulátor rendszerekhez. A ProBeam BU53PST valóban magával ragadó golfélményt tud nyújtani akár otthon, akár egy helyi szórakoztató központban.

 

05.jpg

 

Mindezeken felül, a ProBeam BU53PST támogatja a HDMI ARC-t és a HDMI Simplinket, ami lehetővé teszi a projektor párosítását egy külső soundbarral (pl. LG Eclair), így még alkalmasabbá téve a házi szórakoztatásra.

 

projektor.hu

‹‹‹ További Hírek