Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Az NEC lézerprojektorok következő generációja


2020. augusztus

Az NEC Display Solutions Europe bejelentette lézerprojektorainak következő generációját, amelynek első típusai – a PA804UL és a PA1004UL már megjelentek az európai piacon, azaz a februári ISE rendezvényen bejelentett készülékek már kaphatók, és tárgyalótermekben, osztálytermekben, auditóriumokban és múzeumokban bizonyíthatják csendes működésüket és kiváló képminőségüket.

06.jpg

A cég egyedülálló szűrőmentes LCD technológiája azt jelenti, hogy nincs szükség szűrőcserére (sem pedig lámpacserére a lézerforrásnak köszönhetően). Az alacsony TCO-nak (total cost of ownership) és a karbantartást szinte nem igénylő tervezésnek köszönhetően a PA sorozat 20.000 órát működhet külső beavatkozás (szerviz) nélkül.

Megbízhatóságán felül a PA804UL és a PA1004UL különleges képminőséget nyújtanak, hosszú távú LCD színteljesítménnyel. Nagy fényerejük, WUXGA felbontásuk, és telített színeik garantálják, hogy világos környezetben is tisztán megjelenítik a tartalmat. A gondosan kalibrált akromatikus tartomány kiemeli a színeket, miközben a fehérek tökéletesek maradnak.

 

projektor.hu

‹‹‹ További Hírek