Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Az NEC piacra hozta a leghalkabban működő digitális moziprojektort


2020. április

 

Az NEC Display Solutions Europe forgalomba hozta az NC1402L digitális moziprojektort. Ez a vetítő kombinálja a nagy teljesítményt és a csendes működést a magával ragadó moziélmény megvalósításhoz. A nagyprojektoroknál kicsinek számító 49 dB-es működési zaj kevéssé zavarja a nézőket, és megfelel a mobil és szabadtéri mozik igényeinek.

 

A legújabb lézertechnikára támaszkodva az NC1402L prémium képminőséget és természetes színeket produkál. A szigetelt optikai engine minimalizálja a por behatolását, és különösebb karbantartás nélkül biztosítja a legjobb képet.

04.jpg

 

A kompakt projektor speciális szellőztetés nélkül akár 14 m szélességű vászonra is képes vetíteni közepes méretű mozikban. Mivel nincs pótlámpa vagy pótszűrő költség, a működtetés gyakorlatilag karbantartás nélkül biztosítható, kis áramfogyasztással. Emellett a lézertechnológiának köszönhetően a projektor élettartama normális használati körülmények között elérheti az 50.000 órát. A moziüzemeltetők csökkent működési költségeket és az egy székre eső nagyobb bevételt érhetnek el.

 

Az NC1402L digitális moziprojektor várhatóan májustól lesz elérhető.

További információ: NEC Display Solutions microsite for Cinema solutions

 

projektor.hu

‹‹‹ További Hírek