Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Az Optoma 4K UHD65 házimozi-projektorának lézeres változata


2017. november

 

Az EMEA régióban a 4K UHD szegmensben vezető Optoma bejelentette legújabb „zászlóshajóját”, az UHZ65-ös lézerprojektort. Ez a készülék a lézertechnológiát egyesíti a lámpás UHD65 high-end jellemzőivel, amely 2017-ben megkapta a What Hi-Fi „Legjobb projektor a 2000-4000 angol font közötti árkategóriában” díját.

 

Az Ultra High Definitiont a lézertechnológiával párosítva a cég szerint az UHZ65 az otthoni vetítés csúcsát jelenti a filmrajongók számára. A lézer fényforrás szokásos előnyei, mint a konzisztens fényerő, a kiváló színhűség, az azonnali ki/be kapcsolhatóság és a 20.000 órás élettartam itt is megtalálhatók.

 

optoma_uhz65.jpg

 

A vásznon megjelenő 8,3 millió pixellel az új típus teljesíti a CTA (Consumer Technology Association) követelményeit a 4K UHD-re vonatkozóan, és megfelel a  CTA High Dynamic Range (HDR)-kompatibilis kijelző-szabványoknak. Ez garantálja a borotvaéles, élénk képeket. A projektor teljes mértékben támogatja a HDCP 2.2 másolásvédelmi megoldást.

 

Az UHZ65 3000 lumen maximális fényerejű, és bele van építve a kifinomult PureMotion képinterpolációs technológia. Ez a megoldás megszünteti a mozgáselmosódást és a képakadozást, még a nagysebességű akciófilmeknél vagy gyorsan zajló sporteseményeknél. További fontos tulajdonságok: jó minőségű beépített hangszórók (8 W), S/PDIF audiokimenet külső hangrendszer csatlakoztatásához, függőleges lens shift, 1,6x-es zoom, két HDMI port, MHL, HDMI streaming dongle csatlakoztathatósága.

 

További információ: www.optoma.co.uk

‹‹‹ További Hírek