Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Az Optoma első UST 1080p projektorai


2015. május 24.

 

Az Optoma új, ultrarövid vetítési távolságú, 4000 lumenes projektorcsaládja Full HD (EH320UST és EH320USTi típusok) és WXGA felbontású (W320UST és W320USTi típusok) foglal magába. Az „i” jelzés az interaktív változatot jelenti.

 

A 1080p modellek 55 cm távolságból képesek 100” átlójú képet vetíteni. Ez különösen alkalmassá teszi őket az osztálytermekben való vetítésre. A szerelvényrendszer és a számítógépes autokalibráció gyors telepítést tesz lehetővé. A fali szerelvény előzetesen összeszerelve érkezik, és sokféle fehértáblával integrálható.

 

Az interaktív változatok új generációs TouchBeam ujjal érintő interaktív technológiát használnak – ez több embernek megengedi az egyidejű munkát az ernyőn, toll használata nélkül. A TouchBeam egyszerűvé teszi a rajzolást, a bejegyzéseket, a zoomolást és a forgatást a vetített képen.

 

optomaUST.jpg

‹‹‹ További Hírek