Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Az Optoma már felkészült az ISE kiállításra


Január 27.

 

Az Optoma teljesen új projektorok bemutatására készül az idei Integrated Systems Europe kiállításon. A bemutatandó új modellek között van két WUXGA (1920 x 1200) felbontású készülék is.

Lássunk néhányat az új modellek közül:

 

Az EH7700 típus 7700 ANSI lumenes és WUXGA natív felbontású. ProAV felhasználásra készült, olyan jellemzőkkel, mint a mechanikus blende, a vezetékes távvezérlés, a színkorrekció, lépésekben állítható lámpavezérlés stb.

 

A másik WUXGA felbontású gép az EH503, amely ugyan kisebb fényerejű (4800 ANSI lumen), viszont 3D vetítésre alkalmas, és kompatibilis a összes 3D formátummal.

 

Lézer/LED hibrid fényforrással működik a ZW212S típus (az Optoma ezt a fényforrást egyszerűen csak LED+-nak nevezi). A projektor 24/7 működésre képes, és gyakorlatilag nem igényel karbantartást.

 

Egy új kompakt modell is megjelenik a kiállításon: az ML1000. A készülék mindössze kb. 1,5 kg-os, és „lámpamentes” kivitelű. Natív felbontása WXGA, beépített médialejátszója van, és vezeték nélkül képes mobil eszközök tartalmát megjeleníteni. 

 

optoma_logo.jpg

.

‹‹‹ További Hírek