Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Az Optoma új, nagy fényerejű WUXGA lézerprojektorokkal bővíti ProAV termékcsaládját


2022. november

 

Az Optoma bemutatta a legújabb, nagy fényerejű ProAV lézerprojektorait, a ZU1300 és ZU1100 típusokat. A ZU1300 és a ZU1100 14.400, illetve 11.500 lumen fényerejével lenyűgöző, nagy fényerejű, borotvaéles képet nyújt, valamint rendkívüli rugalmasságot biztosít hét cserélhető – köztük egy ultrarövid vetítési távolságú – objektívvel, így még a legösszetettebb installációk igényeit is kielégíti.

 

optoma_zu1300.jpg

 

Az Optoma DuraCore lézeres termékcsaládjának részeként ezek a cserélhető objektíves, nagy teljesítményű projektorok 4K HDR-kompatibilitással, pure engine videofeldolgozással és színegyeztetéssel (color matching) rendelkeznek, így vizuálisan lenyűgöző, élethű képeket állítanak elő kivételes részletességgel és nagy színpontossággal. Az alacsony karbantartási igényű működtetésre tervezett ZU1300 és ZU1100 24/7 üzemelési képességet, akár 30.000 órányi lézer-élettartamot és IP6X tanúsítvánnyal rendelkező optikai engine-t kínál a megbízható teljesítmény érdekében. Számos beépített telepítési funkcióval, többek között vízszintes és függőleges trapézkorrekcióval, portré és 360 fokos elforgatás támogatásával, valamint élsimítással és torzítással az Optoma projektorok kiemelkedő sokoldalúságot biztosítanak gyakorlatilag bármilyen telepítési környezetben.

 

Az Optoma Management Suite (OMS)™ értéknövelő megoldás a ZU1300 és ZU1100 készülékeken elérhető. Ez az IT-adminisztrátoroknak és technikusoknak valós idejű távoli platformot kínál több kijelző egyidejű felügyeletéhez, kezeléséhez és diagnosztikájához. Az OMS lehetővé teszi a technikusok számára, hogy ellenőrizzék az állapotot és elvégezzék a konfigurálást a teljesítmény optimalizálása érdekében, valamint vészhelyzeti üzeneteket, riasztásokat vagy bejelentéseket sugározzanak a helyszíni kijelzőkön.

 

A csatlakozófelületen 2 db HDMI bemenetet, 1 HDMI kimenetet, továbbá 3G-SDI, HDBaseT és 3D Sync csatlakozókat találunk.

 

A ZU1300 és a ZU1100 az Egyesült Államokban már kapható, a becsült „utcai ár” 23.999, illetve 17.999 USD.

 

projektor.hu

‹‹‹ További Hírek