Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Az RGB lézerprojektorok jövője: a jelen


2018. október

 

A hatalmas mozihálózatot üzemeltető francia CGR Cinemas a Christie-t választotta exkluzív partnerként 700 mozitermének fokozatos átállítására RGB lézervetítésre.

 

A mérföldkőnek számító megállapodás alapján a CGR lett a Christie RealLaser™ rendszerek legnagyobb megrendelője a világon. A következő 2 évben 200 CGR Classic auditóriumot készítenek fel a Christie RealLaser technológia használatára.

 

06.jpg

 

A CGR nagyon sikeres ICE (Immersive Cinema Experience) mozikat az RGB lézeres rendszerekkel kiegészítve a CGR prémium minőségű moziélményt fog nyújtani. Az első 100 projektort 2019-ben telepítik, míg a második 100 db 2020-ban érkezik a telepítés helyszíneire. A különböző nagyságú és eltérő vászonmérettel rendelkező termekhez a Christie RGB lézerprojektor portfoliójából több típust választottak. Ilyen a CP4325-RGB, a hamarosan elkészülő új CP2315-RGB és CP2320-RGB, továbbá más Christie RealLaser moziprojektor modellek, amelyek a következő 12 hónapban jelennek meg.

 

A CGR-nek már van tapasztalata a Christie első generáció RGB lézerprojektoraival, amelyek részei a mostani ICE által nyújtott moziélménynek. A következő projektorgeneráció jellemzői: 4K, high frame rate, DCI minőség és még nagyobb kontraszt.

 

A Christie RealLaser technológia a rendezőknek és a producereknek sokkal szélesebb színpalettát kínál, amely megközelíti a Rec.2020 követelményeit, és 30.000 óra üzemeltetést tesz lehetővé a fényforrás cseréje nélkül. Ez az egyetlen lézertechnológia, mely a DCI szabvány fölötti fényáramot tud szolgáltatni a teljes természetes élettartama alatt.

 

projektor.hu

‹‹‹ További Hírek