Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Barco 3D Stereo Display

A Barco cég, amely a különleges professzionális képmegjelenítés világszerte elismert cége, a Miele gyár güterslohi központjában három oldalas sztereó 3D kijelzőfalat telepített.


hirek_barco_3d.jpgA Barco cég, amely a különleges professzionális képmegjelenítés világszerte elismert cége, a Miele gyár güterslohi központjában három oldalas sztereó 3D kijelzőfalat telepített. A MegaCad videofal összesen nyolc Barco Galaxy 7 Classic+ vetítő segítségével állítja elő a 3D képet. A Galaxy 7 Classic+ vetítő 3 chipes DLP technológiára épít, és 7000 ANSI lumen fényerőt, valamint SXGA+ (1400 x 1050 pixel) felbontást kínál. A mögöttes vezérlést az XDS-1000 elektronika végzi, annak érdekében, hogy a vetítők a megfelelő szinkronitással és optimális beállításokkal rendelkezzenek. A megjelenítő rendszer bemutatási célokat fog szolgálni egy vezető háztartásigép-gyártó központjában.

‹‹‹ További Hírek