Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Barco Series 4 projektorokkal bőviti lézeres portfolióját a Cinionic


2020. november

 

A Cinionic – a Barco, a CGS és az ALP cinema joint venture – bejelentette a Barco 4-es sorozatú projektorok forgalmazását a kisebb mozik számára. Az új termékskála négy új SP2K modellből áll, a fényerejük 6000 – 15000 lumen. Ezzel a Cinionic minden mozi számára elérhetővé tette díjmentes lézer-megoldásait.

 

barco_SP2K.jpg

 

A Cinionic és a Barco ezzel folytatja az innovációs hagyományt, amely most és a jövőben is találkozik a filmszínházak igényeivel. A kisebb méretű vásznakhoz tervezett Barco SP2K-7, SP2K-9, SP2K-11 és SP2K-15 tökéletes felbontást és briliáns képet biztosítanak, amely ugyanolyan marad az idő múlásával. Ezek a projektorok kivételesen csendesek kb. 40 dB-es működési zajjal, ami lehetővé teszi a külön gépház nélküli installációt a kompakt auditóriumok számára. (Magyarán, nem egy külön elválasztott helyiségből kell vetíteni.)

 

A Barco Series 4 sorozat exkluzív, szabadalmaztatott technológiát kínál, amelynek része a BarcoPure™ és a Barco AIM™ a nagy fényerejű, lézer-élességű képhez. A csökkentett fogyasztásnak, a pazarló lámpák kiküszöbölésének, a könnyű karbantartásnak és az egyszerű működtetésnek köszönhetően a mozik költségei csökkennek, egyúttal az ökológiai lábnyomuk is kisebb lesz.

 

A mozik az egész világon érdeklődnek a Cinionic lézeres portfoliója iránt, amely új vizuális standardot teremt. Globálisan jelenleg több mint 20.000 lézeres egységgel és elindítása óta több mint 8000 Series 4 projektorral a Cinionic új utat nyit a mozilátogatók elégedettsége felé, akárcsak a moziipar támogatása terén.

 

További információ: https://www.cinionic.com/series4/

 

projektor.hu

‹‹‹ További Hírek