Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

BenQ 4K projektor az otthoni szórakoztatáshoz


2018. március

 

Lakása nappalija vagy más világos terei projektoros vetítés esetén nagy fényerőt igényelnek. Ezt elégíti ki a BenQ most bemutatott TK800-as 4K-UHD DLP projektora, amely a modern családok meghódítására készül a 4K UHD sportesemények, valamint filmek kényelmes és jól megvilágított nappaliba varázslásával. A modern formavilágú TK800-zal tökéletes az időzítés, hogy kitűnő képminőségével, egyedileg testre szabható audiovizuális üzemmódjaival és rugalmasan egyszerű telepítésével jeleníthesse meg a világ legnagyobb sporteseményeit.

 

01.jpg

 

„A világ az otthoni szórakoztatás terén a 4K felbontás forradalma előtt áll”, mondta Conway Lee, a BenQ Corporation elnöke. „Annak érdekében, hogy egy mérkőzés megtekintése maradéktalan örömet jelentsen minden sportrajongónak, a BenQ elhozza a valódi 4K HDR vizuális élményt, a kiemelkedő fényerőt és az élénk színeket, hogy családja és barátai is részesei lehessenek a lenyűgöző globális látványban.”

 

A TK800 valódi 4K-UHD (3840 x 2160 pixel) felbontással, 8,3 millió különálló képpontjával lenyűgöző élethűséget hoz létre a vásznon. Az egylépéses, projektorra optimalizált HDR tovább növeli a fényerőt és a kontrasztarányt. A TK800 innovatív 4K RGBW színkereke 92%-ban lefedi a Rec. 709 színtartományt, fényereje 3.000 lumen, így pompás vetített képminőséget érhet el megvilágított környezetben is, mint a nappali vagy egy udvari összejövetel.

 

02.jpg

 

A TK800 futball és sport üzemmódjai teljes mértékben leképezik az izgalmat és a borzongást – úgy kínál audiovizuális élményt, mintha élőben nézné. A futball üzemmód megőrzi a természetes bőrszínt, miközben élénkíti a fű zöldjét, és ezzel egyidejűleg tisztán, egy nyitott stadionnyi szurkoló mellett, hallathatja hangját a kommentátor. A sport üzemmód is előtérbe helyezi a bőrtónust, miközben kiemeli a fa színeit és az élénkvörös mellett kiegyenlíti a zöld és kék színeket beltéri sportokhoz. A projektor a színek mellett tiszta, akusztikus minőséget kölcsönöz a kommentátor hangjának, és olyan részletek, mint a nyikorgó tornacipő, a játékvezetők sípjának hangja vagy a jég csikorgása korcsolyázás alatt mind kiválóan hallhatók maradnak.

 

A TK800 CinemaMaster Audio+ 2 hangrendszere a finom részletekért, a tiszta énekért és a dübörgő basszusért szélesebb frekvenciatartományban és 5 watt teljesítménnyel működik. A CinemaMaster Audio+ 2 a hangok tisztaságáért olyan kifinomult anyagokat használ, mint az alumínium membrán vagy a rezgő hangkamrák.

 

A TK800 kecses és kompakt formájával, nagy fényerejű 4K DLP vetítési képességével csodálatosan beleolvad nappalija dekorációjába. Az automatikus trapézkorrekció és az 1,2x átfogású zoomobjektív pedig – bárhol a szobában – kényelmes elhelyezést biztosít. A hosszantartó képminőség, színpontosság és a borotvaéles tisztaság karbantartás vagy minőségromlás nélkül évekig élvezhető.

 

A BenQ projektoraival kapcsolatban további információért kérjük, látogasson el a BenQ.hu weboldalra.

 

(Forrás: BenQ)

‹‹‹ További Hírek