Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

BenQ 4K, UST lézerprojektor Android TV-vel és Filmmaker móddal


2021. augusztus

 

A BenQ nemrégiben bemutatta legújabb, ultraközeli lézer TV projektorát fehér (V7000i) és fekete (V7050i) változatban. A 4K felbontású készülék különleges szolgáltatásai többek között a HDR-PRO, a CinematicColor™ és a Filmmaker üzemmód, továbbá a beépített Android TV platform, amely igazi házimozi-forrássá varázsolja a projektort. A vetített kép átlómérete akár 100 hüvelyk is lehet.

 

01.png

 

A V7000i/V7050i projektor valódi 4K képet (kb. 8,3 millió pixel) hoz létre a vetítési felületen. A BenQ exkluzív CinematicColor technológiája lenyűgözően gazdag színeket, és rendkívül finom átmeneteket hoz létre a szuperszéles DCI-P3 színtér 98%-os lefedettségének köszönhetően. Ezen kívül, a HDR-PRO elhozza a HDR10 és a HLG támogatást is, a dinamikus tone mapping pedig menet közben állítja be a kép kontrasztját és fényerejét, hogy megmutassa a korábban elveszett részleteket a sötét vagy árnyékos területeken, miközben megakadályozza a világos részletek túlexponálását.

 

02.jpg

 

A BenQ az UHD Alliance megközelítését tette magáévá a Filmmaker üzemmód alkalmazásával, ugyanis a V7000i/V7050i a CinematicColor által optimalizált Filmmaker üzemmódot tartalmazza. Ez lehetővé teszi, hogy a lézer TV pontosan úgy jelenítse meg a filmet vagy a televíziós műsort, mint ahogy azt a film készítői elképzelték az eredeti moziélmény eléréséhez. Ezek a piacvezető funkciók együttműködnek annak biztosítása érdekében, hogy a képet a projektor pontosabban renderelje, és az eredetileg tervezett módon jelenítse meg.

 

A tökéletes filmes hangulat érdekében a V7000i és a V7050i külső hangrendszerhez csatlakoztatható HDMI 2.0b és SPDIF portokon keresztül. A treVolo hangolású 2 x 5 W-os virtuális surround sztereó hangszórók – magassugárzóval és mindkét oldali mélysugárzóval – a méretükhöz képest lenyűgözően ütős és erőteljes hangot közvetítenek. Az akusztika és a pszichoakusztika felhasználásával magával ragadó hangzáskép jön létre a virtuális surround hangformátumán keresztül.

 

03.jpg

 

Ami a szórakoztató tartalmakat illeti, a Google által tanúsított Android TV platform széles választékot kínál filmekből, tévéműsorokból, játékokból és sportokból, hogy mindenki igényét kielégíthesse. Emellett az intuitív és jól elrendezett felület megkönnyíti és gyorssá teszi a tartalom megtalálását.

 

Külsejét tekintve a V7000i/V7050i nem feltűnő, mégis esztétikus külső kialakítása elegáns otthoni dekorációt kölcsönöz minden helyiségnek. Ez az ultrarövid vetítőtávolságú projektor nagyon kevés helyet foglal el, így nincs szükség bonyolult kábelezésre. Az integrált automatikus szemvédő szenzor, a billenő tető és a porcsökkentő rács kialakítása egyszerű eleganciát kölcsönöz a praktikus belső tulajdonságoknak. Még a nagy fényerejű módba kapcsolt lézerfényforrás is 20.000 órát képes vetíteni.

 

04.jpg

 

A káprázatosan gazdag színekkel és magával ragadó hangtérrel, korlátlan médiatárral és stílusos kortárs dizájnjellemzőkkel a V7000i/V7050i új megvilágításba helyezi az otthoni mozizás élményét.

 

Az új projektor júniustól kapható, a kiskereskedelmi ára 3799 euró vagy 3499 font. További információért keresse fel a V7000i és a V7050i termékoldalakat.

Kövesse a @benq_europe -ot az Instagramon, a @BenQEurope -ot a Twitterren és a @LookinGreat -et a Facebookon.

További információ: 

https://www.benq.eu/hu-hu/projector/laser-tv/v7000i.html

https://www.benq.eu/hu-hu/projector/laser-tv/v7050i.html

 

 

projektor.hu

‹‹‹ További Hírek