Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

BenQ, a hivatalos gamer-szponzor


2015. május 6.

 

A BenQ, mint professzionális gamer monitorgyártó csatlakozott az Electronics Sports League (ESL) szervezésében megrendezendő délkelet-európai professzionális gamer-bajnokság első fordulójához. A várva-várt eseményen, a bukaresti délkelet-európai Comic Con-on, melyet május 8. és 10. között rendeznek, összegyűlnek a régió legkiválóbb játékosai, és rajongóik.

 

A BenQ ebben az évben, közösen a világ legnagyobb eSport vállalatával, az ESL-lel, főszponzori szerepet vállalt az első évadra, amelynek nem titkolt célja, hogy Délkelet-Európában is sikeressé tegyék a pro sorozatot. A rendelkezésre bocsátott, több mint 60 professzionális gamer monitor között megtalálhatók a világ piacvezetői is, mint a BenQ XL2430T, és a legújabb zászlóshajó a XL2730Z.

 

“A BenQ korábban, az elmúlt négy év során is szövetségesünk volt az eSport események, csapatok támogatásában világszerte.” – mondta Martin Kadinov, az ESL Délkelet-Európától. “Nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire fontosak az olyan partnerek, mint a BenQ, akik nemcsak a tökéletes környezet kialakításában jeleskednek, hanem az eSport jövőképében is osztoznak velünk.”

 

A BenQ XL sorozat új 27”-os zászlóshajója: az XL2730Z

 

A BenQ csúcskészüléke az XL2730Z, amely a Bajnokság döntőjének hivatalos monitora. Az innovatív XL2730Z QHD felbontása kiváló részletességű képminőséget, a 144 Hz frissítés, valamint az 1 ms GTG válaszidő a legcsodálatosabb játékélményt kínálja. Az XL2730Z beépített funkciói közé tartozik az elmosódást csökkentő technológia (Motion Blur Reduction), amely folyamatos mozgást és manőverezhetőséget biztosít, míg a VESA DisplayPort Adaptive-Sync minimalizálja a késleltetést és a kockásodást, amivel megnyugtatóan sima és ultragyors játékot kínál a játékosoknak szerte a világon. A monitor további innovatív funkcióival, mint az Intelligens méretezéssel vagy a Színkiemelővel könnyedén testre szabhatók a monitor fényerő, szín és képformátum beállításai. A BenQ komolyan veszi a játékosok szemeinek egészségét, így a szemek védelmére beépítették a kék fény kibocsátást csökkentő, és a villogást megszüntető technológiákat.

 

A BenQ gamer monitorairól további információ a Gaming.BenQ.Com weboldalon található.

 

benq_monitor.jpg

‹‹‹ További Hírek