Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

BenQ finomítások: W1080ST+ és W1070+


2014. szeptember 20.

 

A BenQ továbbfejlesztette a W1080ST jelű, rövid vetítési távolságú házimozi projektorát W1080ST+ néven. Az újdonság a Full HD vezeték nélküli átviteli képesség és az oldalsó vetítési lehetőség, továbbá az MHL (Mobile High-Definition Link) protokoll beépítése az okos eszközök képének tükrözéséhez.

 

A vetítő egyéb jellemzői: Full HD, 1,2x-es optikai zoom, 2200 ANSI lumen fényerő, DarkChip3 DMD chip, 3D Full HD megjelenítés, 10 W-os beépített hangszóró, 500:1 ANSI kontraszt (nem on/off kontrasztarány!). Az 52,5%-os függőleges lens shift már az előd W1080ST-nek is jellemzője volt.

 

100” átlójú kép vetítése a nagylátószögű objektívvel kb. 1,5 m távolságból lehetséges. A cég szerint a készülék a következők kombinációja: otthoni moziprojektor, vezeték nélküli projektor, rövid vetítési távolságú projektor és nappaliba illő projektor – mindez biztosítja az univerzális otthoni használatot. A W1080ST+ ISFccc minősítésű, azaz lehetővé teszi a speciális kalibrációs az ISF szigorú követelményei szerint.

 

A másik „finomítás” a korábbi W1070, nagy piaci sikert arató modell utóda, a W1070+. A frissítés elsődleges eleme itt is a vezeték nélküli Full HD jeltovábbítás és az MHL protokoll. A 10 W-os hangszóró már az elődben is megtalálható volt, a függőleges trapézkorrekció viszont az új modellnél kiegészült vízszintes korrekcióval is.

A megújult típus egyéb adatai (pl. a triple flash 3D megjelenítés) azonosak az előd paramétereivel.

A W1070+ ebben a hónapban már elérhető.

 

További információ: www.BenQ.com   

 

benqw1080stplus_2.jpg

‹‹‹ További Hírek